Emmaljunga
Select language
top-barnvagnar

Produsert i Sverige siden 1925

Emmaljunga Barnvagnsfabrik har produsert barnevogner på samme sted siden 1925 i vår egen fabrikk i Emmaljunga, Sverige. Med vårt sterke engasjement til miljø vi ønsker at våre kunder skal vurdere miljø sammen med ekte Svensk kvalitet når de skal kjøpe vogn. Våre kjerneverdier sikkerhet, funksjon og design har gjort "Emmaljunga" til et begrep innenfor barnevogner i store deler av verden.

Vi har gjort et bevist valg og som eneste produsent å beholde produksjonen i Sverige og Europa. Store beløp blir hvert år investert i produktutvikling og miljø i vår svenske fabrikk. Derfor kommer vi aldri å kunne masseprodusere barnevogner i laveste prisklasse.

Vi vil kunne tilby våre kunder langsiktige tanker for miljøet et og geniun svensk kvalitet. For at vi skal ha full kontroll over kvaliteten lager vi mange av de inngående delene til barnevognene på fabrikken i Emmaljunga. Vi bøyer rør med stor nøyaktighet, produserer egne hjul og plastdetaljer, samt har vår egen overflatebehandling. Noen trinn i produksjonen er automatisert, mens andre som feks. bagmonteringen blir et stor handarbeide.

I en tid der varetilbudet er enormt og der produktene oftere blir skiftet, står varemerket for mer enn bare god kvalitet. Våre kunder og leverandører setter pris på vårt ansvar og engasjement som går foran vekst og markedsandeler.Våre kjerneverdier, sikkerhet, funksjon og design har gjort Emmaljunga til et begrep innen barnevogner i store deler av verden.

Opplysningsvis produseres 95% av verdens barnevogner for tiden i Asia. Vi er stolte over å kunne gå mot strømmen og beholde vår handverkstradisjon i Sverige. Dermed har vi kunnet beholde kvalitets-kontrollen, kompetansen og arbeids-plassene i Europa og tilbyr våre kunder holdbare tanker for miljø og kvalitet.

Emmaljunga

“Vi tror at å tilby den beste kvaliteten til den beste prisen er en felles interesse for oss og våre kunder.” — Siden 1925

Barnvagnar sedan 1925

På 30-tallet ble alle vognene produsert under enkle kår. Da, som nå fantes ingen snarveier til fornøyde kunder og handverket var et gedigent presisjonarbeid.

Selv under 40- tallets uro var etterspørselen på Emmaljungavogner så høy at bedriften kunne ekspandere. De gamle trebygningene ble erstattet med et moderne fabrikkbygg og bedriften gikk fra verksted til industri.

I løpet av 60- og 70-tallet bidro høye fødselstall og sosial utvikling til at salget til Emmaljunga nådde nye rekorder. Fabrikken ble modernisert og ble utbygget i flere etapper og produksjonsvolumet passerte 100 000 vogner pr år.

I løpet av 80- og 90-tallet ekspanderte bedriften gjennom eksport og ved hjelp av grunnleggende tanker rundt kvalitet som fortsatt lever i den framgangsrike 90 års gamle familiebedriften.

Selv i dag lever den svenske handtverkstradisjonen videre og firmaet sine produkter er tilgjengelig i store deler av verden.