Emmaljunga
Select language

Emmaljunga kundeservice

Emmaljunga barnevogner selges kun hos autoriserte forhandlere.Vi ønsker at du skal få oppleve og prøvekjøre Emmaljungavognen før du bestemmer deg. Du kommer til å bruke ofte og da er det vikitg at du velger en vogn som passer deg og dine behov.

Våre autoriserte forhandlere har alltid et aktuelt grunnsortiment av Emmaljungavogner i sin utstilling. Fra romslige Duovogner til lette og smidige byvogner (Scooter, City Cross, Super Nitro, Super Viking og Double Viking).

Emmaljungaforhandlere er utdannet i vårt sortiment og kan hjelpe med å finne riktig vogn og yte god service både før og etter kjøpet. Her kan man også se tekstilprøver og katalog.

Vi er stolte over den gode komfort som Emmaljunga står for. Derfor vil vi invitere deg inn i nærmeste butikk for virkelige verdier.

Din forhandler tilbyr en servicekontroll jfr. serviceplanen som medfølger i bruksanvisningen i din Emmaljunga vogn. OBS! servicekontroll er frivillig og bidrar til at din vogn kan vare lenge. Servicekontroll er en tjeneste og er ikke gratis. Den påvirker ikke garanti- eller reklamasjonsretten.